ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ


 



ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ



Οι συμβουλές που δίνουμε είναι ένας φόρος τιμής και ευγνωμοσύνης, για όσους μας εμπιστεύθηκαν αλλά και για όσους ψάχνουν ακόμα το ξεχωριστό.

⭐⭐⭐⭐⭐


Κάποιοι προσπαθούν να σας αποθαρρύνουν, διάφοροι να σας τρομάξουν και άλλοι να σας παραπληροφορήσουν σχετικά με την παρακολούθηση κινητού τηλεφώνου.
Η μόνη αλήθεια που χρειάζεστε για γρήγορη και ασφαλή ενημέρωση με πρόγραμμα παρακολούθησης, είναι οι "apisties".

ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΠΕΛΑΤΩΝ - ΗΘΙΚΗ
"Ειδικοί" και "Νόμιμοι" διαφημίζονται μέσω των ιστοσελίδων που διαθέτουν στην Ελληνική αγορά, πως έχουν υπερσύγχρονο εξοπλισμό και πως μπορούν να σας βοηθήσουν με πρόγραμμα παρακολούθησης κινητού.
Έχουν εκμαιεύσει τεχνικές ορολογίες και προσπαθούν να σας πείσουν πως έχουν πρόγραμμα παρακολούθησης.
Μαρτυρίες πελατών που εξαπατήθηκαν από ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ "ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ" στην ΕΛΛΑΔΑ, που τους πουλήσανε φύκια για μεταξωτές κορδέλες επειδή δεν γνώριζαν και δεν ήξεραν που αλλού να απευθυνθούν.
Όλοι αυτοί θέλουν να υποτιμήσουν την νοημοσύνη σας επειδή δεν γνωρίζετε, σκαρφίζονται διάφορα για να σας εξαπατήσουν, με διάφορους τρόπους και σκοπιμότητες άλλοτε νομικές και άλλοτε πως έχουν άδειες και πιστοποιητικά. Τους ενδιαφέρει μόνο να πάρουν χρήματα, δεν έχουν κάποιες ειδικές γνώσεις ή τεχνικές γνώσεις προγραμματισμού.
Έχουν το θράσος και συνεχίζουν να λένε ψέμματα, να εξαπατούν και να ταλαιπωρούν τον κόσμο που έχει ανάγκη από μια βοήθεια.
Μην ενεργείτε παρορμητικά και βιαστικά. Κάντε μια σωστή έρευνα αγοράς, μάθετε λεπτομέρειες, κάνετε μια σύγκριση και στο τέλος εμπιστευτείτε μόνο την δική σας κρίση. Να θυμάστε, ότι λάμπει δεν είναι χρυσός και να ζητάτε πάντα δοκιμαστικό για αυτά που σας υπόσχονται. 
Αν σκεφτείτε ότι κάποιοι υπόσχονται να σας κάνουν τη ζωή σας καλύτερη, μόνο με ένα τηλεφώνημα, λογικό είναι να μπείτε στον πειρασμό. 
Ψέματα ή όχι, εμείς όρκο δεν παίρνουμε διότι σεβόμαστε το δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ελεύθερα ότι νομίζει. 
Εμείς απλά θέλουμε έναν τίμιο και υγιή ανταγωνισμό.


ΚΟΣΤΟΣ - ΤΙΜΕΣ
Η φθηνή λύση εγκυμονεί κινδύνους. Όταν κάποιος κυνηγάει τη χαμηλότερη τιμή, εκείνος που θα του την προσφέρει, δύσκολα είναι σε θέση να παρέχει υψηλής ποιότητας, υπηρεσίες και υποστήριξη. Έτσι, μολονότι η αρχή της συνεργασίας φαίνεται να είναι χαμηλού κόστους, μακροπρόθεσμα αποδεικνύεται ακριβώς το αντίθετο.
Σπάνια, λοιπόν, φαίνεται από την αρχή το κρυμμένο πρόβλημα της φθηνής λύσης. Και, ενώ μοιάζει σαν εξαιρετική ευκαιρία, σε βάθος χρόνου κοστίζει πολύ σε απώλεια χρόνου, χρήμα και πληροφορίες.
Επειδή η παρακολούθηση όμως είναι κάτι που, σε αντίθεση με τα ενδύματα ή τα υπόλοιπα προϊόντα, την κάνει κάποιος λίγες φορές στη ζωή του, όταν το καταλάβεις είναι πλέον αργά.
Σε αυτό παίζει σημαντικό ρόλο η ανθρώπινη διαίσθηση που αποτελεί και το τελειότερο εργαλείο που διαθέτει ο άνθρωπος. Εάν ο άνθρωπος που είναι απέναντι σου σε εμπνέει, σου αποπνέει εμπιστοσύνη, τα έργα που έχει κάνει ήδη σε ικανοποιούν και το πάθος του για αυτό που κάνει σε κινητοποιεί τότε να θυμάσαι...ότι η παρακολούθηση κινητού γίνεται μία φορά, αλλά γίνεται σωστά.

ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ
Kάντε ένα απλό τέστ και ρωτήστε!
- υπάρχει έστω μια "καταγραφή κλήσης" με πρόγραμμα παρακολούθησης και εγκατάσταση εξ αποστάσεως στα μερικά λεπτά που μπορεί να διαθέτουν όλοι αυτοί. Να ακούσετε κάποια κλήση με πρόγραμμα;
- υπάρχει "κοριός χώρου" με πρόγραμμα παρακολούθησης και εγκατάσταση εξ αποστάσεως στα μερικά λεπτά που μπορεί να διαθέτουν όλοι αυτοί. Δηλαδή να καλείτε και να ανοίγει το μικρόφωνο χωρίς να το καταλαβαίνει ο κάτοχος του κινητού;
- υπάρχει κάποια δοκιμαστική φάση έστω 24ώρες για αυτά που διαφημίζουν να δείτε;

Κάντε μια έρευνα και δοκιμή στην Ελληνική αγορά και γιατί όχι και έξω από τα Ελληνικά σύνορα σε άλλα πολύγλωσσα website.
Δείτε αυτό που σας υπόσχονται να δουλεύει τουλάχιστον 24ωρες με ότι επιθυμείτε να έχετε ως πληροφορίες από το κινητό που θέλετε να παρακολουθήσετε και αν υπάρχει μια πιθανότητα αυτό το πρόγραμμα παρακολούθησης να είναι αντάξιο της ποιότητας και του κόστους, των δυνατοτήτων που προσφέρουμε, ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.
ΓΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ